Låna pengar med låg ränta

Låna pengar med låg ränta

För bostadslån brukar det finnas ett visst utrymme att förhandla sig till lägre bolåneränta hos de vanliga storbankerna. Låga räntor erbjuds även när du handlar större produkter, som till exempel elektronik eller bil, på avbetalning.

Om du däremot behöver låna pengar utan säkerhet (privatlån eller blancolån) har du troligen större chanser att låna pengar med låg ränta på nätet. Det finns också många oberoende långivare som erbjuder låga räntor och övriga bra villkor eftersom de till skillnad från de etablerade stora bankerna inte har samma kostnader för hyra och personal. Läs noga vilka övriga kostnader som tillkommer innan du godkänner avtalet. Nedanför hittar du en lista på låneförmedlare som jämför lån från olika banker och visar var det är bäst att låna pengar med låg ränta.

Vad är bra med att låna pengar med låg ränta?

Utgiften för räntor ofta den största utgiften för den som behöver låna pengar, även om det går att göra avdrag för en del av räntekostnaden. Det lönar sig därför att jämföra olika alternativ när du ska låna pengar så du får ett privatlån med så låg ränta som möjligt. Med låg ränta får du pengar över till annat och du ökar dessutom dina chanser att betala tillbaka lånet snabbare. Läs mer om privatlån här.

Hitta lån med låg ränta

Genom låneförmedlare kan du hitta lån med låg ränta genom att jämföra flera banker med endast en ansökan. Du väljer sen själv vilket lån med låg ränta som verkar bäst.

Låneförmedlare Lånebelopp Åldersgräns Betyg
1 Ferratum 5000 - 600 000 kr Minst 20 år
2 Comboloan 10 000 - 500 000 kr Minst 18 år
3 Zmarta 5000 - 600 000 kr Minst 18 år